| Tytuł: | czym mogę się zarazić robiąc tatuaż |
| Autor: | Madik 1.9.2011, 13:34 |
| moim wielkim marzeniem, jest tatuaż, ale znajoma mówiła, że mogę złapać jakieś syfy. co mi grozi jeśli ktoś nieumiejętnie mi zrobi tatuaż? | |
Kulturystyka
Od wielu lat prężnie rozwija się kulturystyka i w związku z tym można zadać pytanie: „Co to jest kulturystyka?”. Najogólniej mówiąc jest to sport, który polega na maksymalnym przyroście masy mięśniowej oraz na jej odpowiednim „rzeźbieniu”. Wymaga to ciężkiej i długotrwałej pracy.
Płaski brzuch
Jak schudnąć? Takie pytanie stawia sobie każda osoba, która myśli o zrzuceniu kilku kilogramów. Oczywiście nie zawsze jest to dla nas proste, ponieważ wiele zależy od naszego organizmu i tego ile pragniemy zrzucić by czuć się w swoim ciele komfortowo. W żadnym wypadku nie powinniśmy się głodzić, po to uzyskać tą wymarzona sylwetkę.
Ćwiczenia na brzuch
Aby rozpocząć ćwiczenia na brzuch, należy uprzednio odpowiednio zbilansować dietę, zastosować się do zasad prawidłowego żywienia, gdyż nawet dobrze dobrane, intensywne ćwiczenia, jeśli nie zostaną połączone z odpowiednia dietą, nie przyniosą rezultatów w postaci umięśnionego, płaskiego brzucha bez warstwy tkanki tłuszczowej.